Hydra Treatment

Een hydraterende behandeling voor de huid. Een unieke ervaring met warme Hydra Stamps.
Lijnzaad als masker wie kent het niet we leerde het vroeger op school maar was wel een geklieder.
Dat het een goede werking had dat zag je meteen.


Lijnzaad

Is echt een wondermiddel, rechtstreeks uit de natuur.Het is gemaakt van vlas en is een rijke bron aan omega 3 en 6. Verder zitten er stoffen als magnesium en calcium verstopt in de kleine zaadjes. Lijnzaad is dus niet alleen om op te eten. Lijnzaad kan je huid namelijk een behoorlijke oppepper geven. Uit de zaadjes komt een voedende olie vrij, en werkt sterk hydraterend. Lijnzaad kan wel wat muffig ruiken maar door onze unieke PUURR combi met lavendel (Lav/Lin Compositie) is dit minder, er kan altijd nog extra druppel Aroma aan toegevoegd worden.
 

Lavendel

Dat lavendel heerlijk ruikt en ontspant dat weten we allemaal. Daarom kon een behandelingsritueel met dit ingrediënt bij PUURR niet ontbreken.
Bij de Hydra stamps gebruiken we dan ook de lavandin bloemetjes de meest sterk geurende lavendel.

Eigenschappen lavendel: Rustgevend, Kalmerend, Desinfecterend, Geeft verlichting bij gespannen spieren, Zorgt voor goede nachtrust, Verlicht hoofdpijn kortom breed inzetbaar.
 

Gebruik 

Breng eerst het Hyaluron Concentraat of het Repair Complex Serum aan en begin met de Hydra Stamp massage.

De Hydra Stamps maken we door een papje te maken van 1 schepje Hydra Treatment (Lav/Lin)  en 2 schepjes heet water meng dit tot een papje. Voeg ev. 1 druppel Bio Lavender Aroma toe voor extra geur intensiviteit. Of voor een frisse ervaring 1á2 druppels Sinaasappel Aroma (een heerlijke combi)
Verdeel het over twee Soft Gauze doekjes. En draai dit tot een stempeltje zet ze in een bakje met een klein beetje water in de stoompan. Haal ze iets eerder uit de pan zodat ze wat kunnen afkoelen.
Als u met de Hydra Stamps masseert kan het wat indrogen, zet het bakje met het beetje water in de buurt zodat u ze even tussen door kan bevochtigen.

De klant kan lekker puur natuur gaan ontspannen!

© 2016 - 2023 PUURRDealerportal.eu | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel