De Titanium Dermaroller bevat 540 naalden.
De 540 naalden zijn verdeeld over 9 bladen van 60 naalden en heeft 0.5 mm naaldjes deze is geschikt voor fijne lijntjes rond de ogen en oppervlakkige (acne) littekens, stimulatie van de aanmaak van collageen, anti-aging, hyperpigmentatie en voor betere opname van huidverzorgingsproducten. Doordat de Titanium Dermaroller 540 nog meer kleine openingen in de huid maakt, wordt de aanmaak van collageen nog meer gestimuleerd.
De gevoeligheid is ook veel minder dan bij gebruik van dermarollers met 192 naaltjes omdat het meer kleine naaldjes bevat. 

Gebruik en Tips: 

1. 

De behandeling van de Dermaroller dient alleen gebruikt te worden op een gezonde huid. Vermijd contact met de ogen en slijmvlies.
Laat de Dermaroller zachtjes over de huid rollen, zonder te veel druk.
Elke huid is anders een reactie met roodheid is normaal. 

Op wat huidtintelingen na, is de behandeling pijnloos en de resultaten zijn door de hoge infiltratie van de gebruikte producten veel sneller merkbaar dan op de traditionele manier waar de producten worden in gemasseerd.
Gebruik de Dermaroller in de eerste twee weken alleen twee keer per week. Wanneer de huid gewend is geraakt aan de needling kunt u het gebruik naar behoefte verhogen. 

De huid op de dijen en buik is veel gevoeliger dan de gezichtshuid. Extreme druk dient vermeden te worden. 

2. 

Reinig de huid zorgvuldig.
Om het juiste effect van de behandeling te bereiken rolt u in patronen over elk gedeelte van de behandelende huid 5 keer van boven naar beneden en 5 keer van links naar rechts (zie onderstaand schema). Het kan ook diagonaal uitgevoerd worden.
Breng na het gebruik van de Dermaroller de PUURR Hyaluron Concentraat aan. 

3. 

Spoel de Dermaroller na elke behandeling af onder heet kraanwater en schud het droog. Leg de de Dermaroller liefs met houder zodat je de naaldjes niet beschadigd raken, in 90% alchohol voor minimaal 5 min. sla daarna uit en doe de deksel erop! 

4. 

Alle scherpe staalsoorten (ontleedmes, naaldjes, scheermesjes, etc.) zijn voorwerpen met slijtage,ook als ze worden gebruikt op de huid. Afhankelijk van het gebruik (2 of 3 keer per week) zal een Dermaroller ongeveer één jaar meegaan. 

5. Belangrijk aandachtpunt schoonmaken 

Een re-sterilisatie in een autoclaaf, vaatwasser of schoonmaken in een ultra sound bad is verboden. Het zal het apparaat beschadigen en de naald uiteinden zullen de scherpheid verliezen. Gebruik nooit een chemisch- of schoonmaakmiddel, dit zal beschadigingen in het staal/titanium en/of de plastic delen veroorzaken.


6. Waarschuwing 

Bij huidziektes of storingen van de huid (zoals acné, eczeem, etc.) mag de Dermaroller beslist niet worden gebruikt. In geval van twijfel neemt u contact op met uw huisarts. Als uw huid een overgevoeligheid ontwikkeld voor micro needling stop dan direct het gebruik.
Behandeling thuis: 

Start met 1-2x per week en bouw het op naar 3-4x per week.
Het mooiste resultaat krijgt u als u het PUURR Hyaluron Concentraat hierna aanbrengt op de huid. Dit product wordt 300x beter opgenomen dan normaal.
Normaal komt 15% van een product daar in de huid waar we het willen. Met microneedling is dit 85% van het product wat daar in de huid terecht komt waar we het willen. 

Afhankelijk van uw hulpvraag zijn er minimaal 3- 4 behandelingen noodzakelijk om het gewenste effect te bereiken. Het is uiteraard per individu en hulpvraag verschillend hoeveel behandelingen er minimaal benodigd zijn, 100% garantie kunnen wij u niet garanderen. Het totale huidaspect zal worden verbeterd, na 1 behandeling ziet u al een verbetering/verandering in uw huid optreden. 

Indicaties 

- Voor en na heelkundige ingrepen (plastische chirurgie)
- Verbetert de wondheling (littekens, acné littekens, donkere vlekken)
- Huidverzorging voor diabetici (minimale intensiviteit)
- Maakt de weefsels levenskrachtiger en elastischer (rimpelvorming)
- Verbetert de doorbloeding in een rokershuid (grauwe en dof uitziende huid) - bij een onzuivere huid of acné huid (niet actieve acné (papels en pustels)) 

Contra indicaties 

Actieve acne, ontstekingen, koortslip, schimmelinfecties en rosacea.
 

© 2016 - 2022 PUURRDealerportal.eu | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel