PUURR Spiritueel Ritueel

Een ritueel met als u wilt, een spirituele benadering, maar dat hoeft niet.  U kunt de tools van dit ritueel toepassen op de manier die bij u past!

Onbewust kunnen we het beste kiezen wat we op dat moment nodig hebben net als bij de geurenreis van het Aroma Rhassoul Ritueel. 

Zo gaan we ook dit Ritueel benaderen. 
Er zijn 4 PUURR Spiritueel kaarten waar de klant er één van kiest. 
Elke kaart staat tot een bepaalde manier van behandelen ongeacht of het een Express, Basic, Intense of Extra Intense behandeling is! 
Ritueel Spiritueel is onder te verdelen in 4 verschillende rituelen (behandelingsmethodes).

光      Guāng        (Licht)

热      Rè             (Warm)

冷      Lěng          (Koud)

黑暗    Hëi’án       (Donker)

Bij elk Ritueel hoort een manier van werken, een geur, 

en soms een kleur en klank.

Tools / Nieuwe producten:

Edelstenen om mee te masseren, neer te leggen, koud maar eventueel ook warm te gebruiken, klankstaven, Aromafume, penselen voor penseelmassage.

Aromafume:

Heerlijke aroma sprays om de salon in de juiste sfeer te brengen en deze geur heeft de juiste uitwerking op wat iemand nodig mocht hebben. 

Soorten:

-Guāng Aromafume  (Groene appel basis met lemongrass, Wintermix, Cederhout)

-Rè Aromafume        (Neutrale basis met Jasmijn, Roos)

-Lěng Aromafume     (Neutrale basis met lotuscherry, amandel) (CHI)

-Hëi’án Aromafume   (Pepermunt basis met Gember, Kruidnagel)

De composities zijn samengesteld door Petra Melgert. 
Zij is Multi Dimensionaal Healer en test het uit wat er bij bepaalde personen nodig is. 
Zo is het Ritueel Spiritueel ook ontstaan.

Zij gaat ook workshops verzorgen over omgaan met energieën, en werken met een Bio-tensor. Zij gaat hier meer over vertellen op de opendag.

Penseelmassage:

Het Rè en Lěng Ritueel voeren we zacht en rustig uit! 
Wat is er zachter dan heerlijke zachte penselen waar we een zeer ontspannen 
gezichtsmassage mee gaan geven.
We prikkelen hiermee de zenuwuiteinden in de huid, wat een kettingreactie geeft in de huid zodat ook de dieper gelegen gezichtsspieren ontspannen. De gelaatsuitdrukking wordt ontspannen en zacht.

Edelstenen:

Edelstenen en mineralen en hun geneeskrachtige werking zijn al eeuwenlang bij mensen bekend. Zo is uit opgravingen gebleken. Bergkristal, jaspis, nefriet, granaat en serpentijn zijn enkele van de oudste bekende soorten stenen. Ze werden bijvoorbeeld als amulet of zegel gedragen, al dan niet voorzien van inscripties of afbeeldingen. Edelsteentherapie staat weer volop in de belangstelling. Steeds meer mensen ontdekken opnieuw dat edelstenen en mineralen een heel goed hulpmiddel kunnen zijn om klachten of problemen te verminderen of te verzachten.

Ze kunnen ingezet worden voor verschillende doeleinden. De gouden driehoek Rozenkwarts, Amethist en Bergkristal. Drie mooie stenen die we bij de diverse rituelen inzetten, soms alleen door neer te leggen op een bepaald punt, soms om mee te masseren koud of warm. Kortom heerlijk!!

Klankstaven:

De geluidstrillingen die deze ‘energy chimes’ voortbrengen zijn rijk aan natuurlijke boventonen, die de genezende en harmoniserende uitwerking bevatten, waardoor helderheid, concentratie en diepe ontspanning ontstaat.
Energy chimes worden gebruikt voor healing en ontspanning. De ongelooflijke resonantie helpt bij het richten van de aandacht tijdens de meditatie. Ook perfect voor Feng Shui energiewerk en bij het in balans brengen van de chakra’s.

Bij sommige behandelingsmethode gebruiken we deze klankstaven. 

 

© 2016 - 2022 PUURRDealerportal.eu | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel