Privacyverklaring

Bescherming persoonsgegevens.

In dit privacybeleid staat hoe ik M.Tsang-de Jong eigenaresse van PUURR Skin Care en PUURRDealerportal gevestigd  te Rotterdam, omga met uw persoonsgegevens. Dat doe ik omdat dat verplicht is, en om u duidelijk te informeren over uw rechten

Ten eerste: ik bewaar uw gegevens op mijn eigen computer. Die is beveiligd met een antivirusprogramma en ik doe er alles aan om hackers buiten de deur te houden. Zo zorg ik altijd dat mijn mijnwebwinkel-site zo actueel mogelijk is en werk ik alleen met plugins die uw gegevens versleutelen. Ik geef uw informatie nooit door aan derden voor commerciële doeleinden. De enige personen die inzage in uw gegevens heeft zijn mij accountant en eventueel de belastingdienst . Zij zullen deze gegevens nooit gebruiken voor commerciële doeleinden  

Welke gegevens ik van u moet vragen: 

-Voor en/of achternaam
-Adres en woonplaats
-Telefoonnummer
-BTW nr.
-KVK nr.

Betaalwijze, voor mijn administratie en om uw betaling te kunnen koppelen aan een workshop of bestelling. 
Ik maak daarbij gebruik van de beveiligde betaalomgeving van iDEAL.

IP-adres, het adres van uw computer. Hiermee kan ik uw bestellingen in mijn webshop verwerken.

E-mailadres, voor informatie over bestelde producten, facturen of andere communicatie. Mijn nieuwsbrief krijgt u per e-mail, als u daarvoor toestemming geeft. Ontvangt u liever geen nieuwsbrieven en aanbiedingen meer? Uitschrijven is zo gebeurd: uitschrijven via de link onderaan de nieuwsbrief zelf. 
Orderfacturen dien ik 7 jaar te bewaren  voor de belastingdienst bewaren , andere gegevens kan ik op elk moment verwijderen als u dat wilt.

Cookies

Ik maak op de website van PUURRdealerportal ook gebruik van cookies. Dankzij cookies (kleine bestandjes die op uw computer worden opgeslagen) kunt u reageren op een artikel of komt dat vervelende pop-upschermpje niet meteen terug als u het weg klikt. Ik gebruik cookies dus vooral om mijn site leuker te maken, niet voor marketingdoeleinden. Het staat vrij om cookies uit te schakelen. Houd er dan wel rekening mee dat de website niet optimaal werkt.

Misbruik

Bij fraude of andere vervelende dingen op mijn website wordt ik verplicht om aangifte te doen en moet ik de gegevens overdragen aan de politie (tja, zo’n formulering moet er helaas in staan…).

Rechten

Bij PUURR zijn de lijntjes kort. Wilt u precies weten welke gegevens ik over u heb, of wilt u uw gegevens wijzigen of volledig laten verwijderen uit mijn systeem? U kunt me bellen 0642690163 of een email sturen info@puurr.eu en ik zal dit zo snel mogelijk in orde maken. Dat geldt helaas niet als u een bestelling heeft geplaatst. De gegevens die u daarbij verstrekt hebt, moet ik voor de belastingdienst zeven (7) jaar bewaren. Die gegevens kan en mag ik dus niet wissen.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door 
Schoonheidssalon PUURR Skin Care en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. 
Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen. 
U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar info@puurr.eu. 
Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek. PUURR Skin care wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

PUURR Skin Care neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op via info@puurr.eu

 

Verwerkingsovereenkomst tussen mij en mijnwebwinkel
 

Winkelwagen

© 2016 - 2020 PUURRDealerportal.eu | sitemap | rss
Voor een correcte werking maakt deze website gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie
Wat is een cookie? Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen. Waar worden cookies voor gebruikt? Deze website gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen we er onder andere voor dat je bij een bezoek aan onze site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de site dus een stuk prettiger. Er bestaan verschillende typen cookies. Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies. Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om jouw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van je browser. Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw browser afsluit. Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies? Deze website plaatst cookies om de volgende redenen: Winkelwagen (functionele cookie): Onthouden welke producten in je winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kun je geen producten bestellen of in je winkelmandje plaatsen. Cookiekeuze (functionele cookie): Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies. Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen. Google AdWords (tracking cookie): Meten we hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden. Deze kennis gebruiken we om onze AdWords campagnes te verbeteren. Facebook (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Facebook pagina te 'liken'. Deze button werkt door middel van code die van Facebook zelf afkomstig is. Twitter (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Twitter pagina te volgen. Deze button werkt door middel van code die van Twitter zelf afkomstig is. AddThis (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze content te delen via Facebook, Twitter, Hyves en diverse andere social media websites. Affiliate marketing (marketing cookies): Deze cookies gebruiken wij om partnersites (affiliates, zoals Daisycon, TradeTracker en Cleafs) te belonen voor hun bijdrage aan de verkoop. Review sites (marketing cookies): Wij worden graag door klanten beoordeeld. Hiervoor gebruiken we een review site zoals The Feedback Company. Deze plaatst cookies voor een juiste werking. Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen? Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.