PUURR Chi Ritueel

Een ritueel waar we de focus leggen op het stimuleren van de Chi (energie doorstroming in het lichaam) zo worden blokkades opgeheven of verlicht. Om zo preventief te werken aan een gezonder lichaam!

Klein stukje info:
Hoe werkt het…
Er zijn twaalf hoofd energiebanen met honderd energiepunten verspreid over het gehele lichaam. Sommige van deze punten zijn belangrijk voor ons algemene gezondheid en welzijn om te helen en om in balans te blijven. 
Met het Chi-ssage leert u om een aantal van deze belangrijke punten in de juiste volgorde te stimuleren. 
Bij acupunctuur gebruiken ze naalden om deze punten te stimuleren. Met Chi-ssage gebruiken we onze vingers en duimen net als bij acupressuur. hi-ssage is gebaseerd op het principe dat alles energie is, alleen in verschillende vormen. Elke cel in uw lichaam is een vorm van energie. 


Einstein concludeerde dat energie niet kapot kan maar wel getransformeerd kan worden. In feite transformeert de energie in uw lichaam constant. De enige vraag is of dat in goede of slecht zin is. 
Met deze massage stimuleren we in een goede zin en bestrijden de negatieve klachten. Door de energiebanen te openen en blokkades te bestrijden voorkomen we serieuze problemen. We werken dus preventief!
Door regelmatig de energiedoorstroming te stimuleren blijven we in optimale gezondheid! Doordat we dan meer in balans zijn. 

Tijdens de workshop leert u hoe u de juiste druk en stimulatie kan geven aan de juiste punten. Wees niet bang als u niet precies op de juiste plek zit doordat we masseren in roterende beweging stimuleren we het totale gebied. Zodat het ook gestimuleerd wordt. U zult merken dat u na vele Chi-ssages voelt dat u op de juiste plek bent. 

Het Chi Ritueel begint zoals gewoonlijk bij PUURR uit een intro-massage de Chi-ssage.
Eventuele blokkades die dan waarneembaar zijn, worden tijdens inwerkttijd van het gezichtsmasker extra gestimuleerd. De gezichtsmassage wordt uitgebreid met een liftende massage "Chi Lift". 
Deze intensieve bindweefselmassage heeft een hoog Zen gehalte!

Stukje info: De Chi-lift is een proces dat rimpels bestrijdt en de huid strak maakt. De massage stimuleert de lymfeklieren, dus het versnelt de afvoer van gifstoffen en overtollig vocht uit het gezicht. Het zal rimpels verminderen, uw gezicht strakker maken, een slappe huid voorkomen en verbeteren, de grootte van poriën verkleinen en het werkt ook goed tegen opgezwollen ogen en wallen onder de ogen. Een aantal grepen van deze massage kunt u uw klant heel goed aanleren zodat zij zelf wekelijks dit kan herhalen i.c.m de PUURR Bindweefselroller. 
Want met regelmaat kan je pas echt resultaat bereiken!

Ontdek Chi !

© 2016 - 2022 PUURRDealerportal.eu | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel