Werken met PUURR…

U bent vrij om te werken met PUURR zoals u dat zelf graag wil. Er zijn geen verplichte afnames of startersorders. Maar wilt u volgens de PUURR Rituelen gaan werken dan kan dat ook.

Als u met de PUURR Rituelen gaat werken en u heeft daar de trainingen en de producten voor, dan bent u een PUURR-Salon en staat u op de website vermeldt. Hier leest u daaar alles over.

Een PUURR info/product trainingsdag is gratis, daarin worden de producten maar ook de PUURR Rituelen verder uitgelicht. Daarna kunt u de keuze maken om met PUURR op uw eigen manier te gaan werken of volgens de unieke onderscheidende PUURR Rituelen.

De PUURR ZeN Basic training kunt u volgen nadat u het PUURR Salon starterspakket heeft aangeschaft.

Pakketten zijn er vanaf € 450,00 ex. b.t.w.  

Meer info vindt u op onze site www.puurrdealerportal.eu/trainingen

Bestellen
Alle bestellingen voor professionals gaan via de webshop www.puurrdealerportal.eu U kunt een inlogcode voor deze webshop aanvragen per mail.

Stuur een mail met uw bedrijfsgegevens door en u ontvangt een inlogcode. Wij versturen uitsluitend na betaling, dit kan via Ideal of overmaken en contant of pin als u het bij ons in de trainingsstudio komt ophalen. Bij bestellingen onder de € 100,00 exclusief btw wordt € 7,25 verzend/adm. kosten in rekening gebracht. (zie voorwaarden)

 • Heeft u een open dag, ladiesnight, braderie en u wilt bv. wat extra mini’s/producten bestellen, dan kan dit in overleg geleverd worden. Wat niet verkocht is kunt u eventueel retour sturen dan rekenen we na de retourzending af.  
 • Er zijn regelmatig acties die u op de actiepagina kunt zien. Hoge kortingen worden niet gegeven bij PUURR.
  PUURR is een voordelig product met lage eigen winstmarge. Duurdere producten stunten soms met 45-50% maar die kunnen dat ook omdat hun winst vele malen hoger ligt. U zult dit bij ons niet zien.

Promotiemateriaal
U heeft bij elke bestelling recht op Promotiemateriaal (samples, infocards, tasjes, displays enz.)

5% van uw bruto bestelbedrag aan (excl. acties, promo, tools) kunt u besteden aan promotiemateriaal.
U kunt uw voorkeur aangeven bij “opmerkingen” in uw winkelmandje. Geeft u geen voorkeur aan dan krijgt u van ons diverse promo. Wilt u meer promo, dan kunt u deze ook bestellen.

Bij Downloads op de site vindt u alle PUURR foto’s, deze kunt u downloaden om te gebruiken ter promotie van PUURR en de behandelingen op uw website en social media.

 

Profiteer mee van de verkoop van u klant op de webstore!

Naast de dealerportal is er ook een consumenten webshop www.puurr.eu

Als uw klant via de webshop haar product wilt aanschaffen en zij geeft bij “opmerkingen” aan, klant bij u te zijn, dan ontvangt u 20% van de winstmarge.
(Bij actie's is dat 10%) 

U ontvangt een mail met de aankoopfactuur van uw klant en een code die u bij uw bestelling kunt invoeren en zo krijgt u uw marge terug. Zo hoeft u geen grote voorraad aan te schaffen en hoeft u verder geen moeite te doen om de producten op te sturen. U kunt de link van de shop op uw site plaatsen!

Het is dan ook niet mogelijk om zelf PUURR producten via internet of webshop te verkopen!
Dit kan uiteraard wel in uw salon. Zo voorkomen we dat er verschillende shops zijn die gaan stunten met PUURR en uw klant daar hun producten gaan bestellen.

Zoals u heeft kunnen lezen kunt u met PUURR werken zoals u dat zelf salon/winkel heeft in de Wellness/Beauty Branche is van harte welkom! U kunt op de website via de PUURR RITUELEN button filmpjes bekijken van o.a. ons unieke PUURR ZeN Ritueel!

Ziet u nog geen prijzen bij de producten staan, vraag dan een inlogcode aan via mail

Heeft u interesse maar wilt u PUURR eerst uittesten. Dan kunt u een Mini Try out pakket bestellen. Zo heeft u van alle producten die u bij een Basis behandeling gebruikt mini's van 15 ml  en 30 ml. U kunt dan een aantal behandelingen met PUURR uitvoeren.
Zodat u en uw klant kan ervaren wat PUURR voor u kan doen.

Liever eerst wat samples dat kan ook. 

 

 

Sorteer op
 • INFO BROCHURE 2020
  INFO BROCHURE 2020

  Deze infobrochure ontvangt u bij de Product/infodag van PUURR

  Vanaf Maart 2020 is er een nieuwe heeft u deze nog niet,
  bestel hem dan gratis !Of download hem hier

© 2016 - 2022 PUURRDealerportal.eu | sitemap | rss