PUURR Cupping Ritueel

Weer zo'n mooi onderscheidend Ritueel van PUURR, nu met PUURR Cups. 

Bij cupping maken we het bindweefsel los en stimuleert u de doorbloeding van de huid. En dat is waar we in de schoonheidsverzorging gebruik van maken. U kunt het vergelijken met een bindweefselmassage. Door de doorbloeding te stimuleren, krijgen de huidcellen meer zuurstof en voedingsstoffen. Hoe meer aanvoer hiervan, hoe beter dat is voor de kwaliteit van de huid.

Daarnaast worden afvalstoffen beter afgevoerd. Door het bindweefsel te prikkelen, worden de fibroblasten, hele nuttige cellen in onze huid, aangezet tot aanmaak van collageen en elastine. Collageen en elastine zorgen weer voor de stevigheid van onze huid. Hoe beter de doorbloeding van de huid is, hoe beter de kwaliteit van het collageen en elastine is en dus hoe steviger uw huid wordt. Voor het lichaam kan cupping worden ingezet bij het behandelen van cellulitis. De huid van de benen zal beter doorbloed worden, de structuur wordt minder bobbelig en voelt steviger aan. Ook de rug met gespannen spieren heeft extra baad bij deze massage.

Bij Facecupping werken we met kleinere cups om zo specifiek op de plaatsen te werken waar we een betere doorbloeding willen krijgen en zo diep het onderhuidsbindweefsel kunnen verstevigen.

De huid verzacht en straalt!

Het Ritueel

De behandeling begint met een cupping rugmassage. Er wordt een Intense Body Oil gebruikt met o.a. menthol kristallen. Dit geeft een extra sterke doorbloeding.

Tijdens de gezichtsbehandeling, die daarna volgt, wordt bij de reiniging ook de facecups gebruikt om zo dieper de huid te reinigen en te stimuleren. Bij de massage gebruiken we een Intense Facial Oil met o.a. vitamine C en E voor de ultieme anti-verouderings werking in combinatie met de facecups werken we dieper op de probleemzones in. Bij de gezichtsmassage wisselen we de cups af met manuele ontspanningsmassage.

Er kan ook met de cups een anti-cellulite/ verstevigende behandeling geven worden (beste in kuur verband samen met de klant). De B.B.B. zone kunt u masseren met de cups en eventueel met Ice Cups, dit geeft extra stimulatie en werkt op de vetverbranding. Ook hierbij werken we met de Intense Body Oil.

Deze olie is op basis van olijfolie een voedende en ontslakkende olie rijk aan anti-oxydanten. 
Aan deze olie zijn de volgende werkstoffen toegevoegd:
-Jeneverbes : stimuleerd de afvoer van afvalstoffen goed tegen cellulites, spierpijn, stress. 
-Manderijn : stimuleerd het lymfesysteem. Werkt tegen cellulites, stress. Heeft een anti-septische werking.
-Citroen : stimuleerd de circulatie voert de afvalstoffen af. Een krachtige anti-oxydant
-Menthol Kristallen : verkoeld de huid werkt in op de doorbloeding, stimuleert de verbranding. 

Laat de klant dit ritueel thuis voortzetten!

Resultaat door Regelmaat!

© 2016 - 2022 PUURRDealerportal.eu | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel