Bij PUURR zijn er geen verplichte afnames u kunt werken en starten met PUURR zoals u dat zelf graag wil.
Wilt u echter met de onderscheidende behandelingsrituelen gaan werken, dan moet u daar wel alle producten voor in huis hebben.
Een PUURR Salon wordt u na aanschaf van het PUURR Salon pakket en Skin Improvement pakket, deelname aan de product/info training, Zen Basics training. Voor de Skin Improvement kunt u de training volgen maar deze is niet verplicht. Sommige kunnen met de filmpjes al aan de slag.

Wilt u PUURR producten bestellen en er op uw eigen manier mee werken dan kan dat ook. Er zijn verplichtingen! 

Besluit u om later toch nog via de rituelen te willen gaan werken dan dient u toch te starten met het PUURR salon pakket!

Elk Ritueel heeft een pakket. Bij dit pakket ontvangt u het werkboek en de trainingsfilm. U kunt van elk Ritueel dan na aanschaf van pakket ook de training volgen maar dat is niet bij elk Ritueel verplicht. Sommige hebben genoeg aan de uitgebreide trainingsfilm. Besluit u later toch dat u nog op training wilt komen dan mag dat altijd. Ook op herhaling komen om weer eens de puntjes op de 'i' te zetten kan, als u regelmatig nog steeds puurr producten besteld. Trainingsfilm alleen voor PUURR Salons!

LET OP PAKKETTEN ZIJN MET STERKE KORTING DUS MAAR ÉÉNMALIG TE BESTELLEN! 
 

Sorteer op
© 2016 - 2021 PUURRDealerportal.eu | sitemap | rss