Skin Improvement

De huid verbeteren dat willen we allemaal. Maar dan wel op een milde en natuurlijke manier. Bij PUURR hebben we ons Skin Improvement fase. Een fase in de gezichtsbehandeling waar we dus echt op de huidverbetering werken. In combi's bij de Extra Intense Ritueel of ook eventueel los bij te boeken bij een kleine behandeling. Bij deze een kleine uitleg van wat we kunnen doen:

ACID PEEL
Haalt uw nieuwe huid tevoorschijn en maakt hem glad en stralend!
Wat doet een fruitzuurpeeling voor uw huid?
 Het is een methode om de lagen van de huid op te frissen, op te lichten en de celgroei te versnellen. Het stimuleert de dikte van de huid en het collageen gehalte. Tevens verzacht het de storende rimpeltjes en pigmentvlekjes.
Er zijn meerdere fruitzuurpeelings te krijgen van verschillende merken, veelal een hoog percentage. Deze worden heel kort op de huid aangebracht en irriteren meer de huid dan dat ze daadwerkelijk resultaat geven. Wij werken met 10% AHA en deze kunnen door middel van de softmask maximaal 10 minuren laten inwerken waardoor hij langzaam dieper zijn werk kan doen met meer resultaat zonder irritatie

Werkwijze:
De reiniging vindt bij PUURR altijd onder de stoom plaats. De vapazone dient minimaal gedurende 10 minuten (reiniging & peeling) aan te staan. Als we de Acid Peel Treatment doen stomen we gedurende 20 minuten. De acid peel brengen we aan na de reiniging en peeling. De softmask laten we opzwellen in de Tonic Booster en leggen deze vervolgens op de huid neer en bestrijken hem minimaal driemaal met de Tonic Booster gedurende de inwerktijd van maximaal 10 minuten. Let op de reactie van de klant en overleg hoe het aanvoelt. Anders korter laten inwerken! Belangrijk is om de huid, ph-waarde, weer te neutralizeren na de peeling, door goed na te reinigen met de Organic lotion met watjes. Dan eventueel de dermaroller of bindweefselroller toepassen. Daarna afsluiten met het Hyaluron Concentraat.

 

PUURR BINDWEEFSEL ROLLER

Door gebruik van de PUURR Bindweefselrollers stimuleren we het onderhuids bindweefsel. Zo worden de fibroblasten versterkt en de aanmaak van ons eigen collageen en hyaluronzuur bevordert. Dit allemaal voor een steviger, volle en frisse huid. Het stimuleert ook de doorbloeding. Dus betere opname van de voedingsstoffen!!!
Het is een perfecte combi om voor het gebruik van de bindweefselrollers het intensieve AgE Serum aan te brengen. Deze wordt direct door de huid opgenomen, waardoor u betere grip heeft op de huid met de rollers.
Voor een echte booster van de huid gebruiken we na de bindweefselmassage, om de huid extra te stimuleren, de Intense Force 2 of de Intense facial Oil. Voor het beste resultaat kan de klant deze bindweefselmassage ook zelf thuis toepassen met de rollers!

DERMAROLLER

De Titanium Dermaroller is speciaal om veroudering (rimpels, verslapping), littekens en een oneffen huidreliëf te behandelen en te verbeteren. Een dermaroller wordt gebruikt om uw huid dikker te maken door het regeneratieproces van de huid te stimuleren. En dit is precies wat uw huid nodig heeft om rimpels en littekens te verminderen! De naalden zetten de huid aan om collageen en elastineproductie te stimuleren. Naast de gestimuleerde collageenproductie helpt de dermaroller u ook met het beter gebruiken van uw huidverzorgingsproducten. De minuscule gaatjes die de dermaroller creëert tijdens de needling helpt bijvoorbeeld het Hyaluron Concentraat te absorberen tot diep in de huid. Waardoor deze nog meer resultaat zal geven. Een vollere en frissere huid !

De Titanium Dermaroller bevat 540 naalden. De 540 naalden zijn verdeeld over 9 bladen van 60 naalden en heeft 0.5 mm naaldjes. Deze is geschikt voor de fijne lijntjes rond de ogen en oppervlakkige (acne) littekens, stimulatie van de aanmaak van collageen, anti-aging, hyperpigmentatie en voor betere opname van huidverzorgingsproducten. Doordat de Titanium Dermaroller 540 nog meer kleine openingen in de huid maakt, wordt de aanmaak van collageen nog meer gestimuleerd. De gevoeligheid is ook veel minder dan bij gebruik van dermarollers met 192 naaltjes omdat het meer kleine naaldjes bevat.

Op een droge schone huid maakt u horizontale en verticale baantjes totdat er een flinke doorbloeding ontstaat.
Vervolgens kunt u bijvoorbeeld het Hyaluron Concentraat aanbrengen!
 

INTENSE ALGINAAT MASK

Er zijn twee soorten maskers, “Vitamine” & “Lift”.
Alginaat is een hydrofiel polymeer dat gemaakt wordt uit zeewier. Het hoofdbestanddeel is alginezuur, een polysaccharide. Opgebouwd uit mannuronzuur en guluronzuur. Door deze bestanddelen heeft het een super sterke antibacteriële werking.

De alginaat face maskers zijn verkrijgbaar in poedervorm en verhardt, na het mengen met de juiste hoeveelheid vloeistof, in een rubberachtige consistentie waardoor dit alginaat masker gemakkelijk te verwijderen is.

De algen in de alginaat gezichtsmaskers voor het gezicht zijn wel tienmaal voedzamer aan mineralen, algen, vitamine A,B en C, dan de créme gezichtsmaskers. 
Uniek aan de PUURR Intense Maskers is dat we deze mengen met water en Hyaluron Concentraat. Voor meer intensiviteit brengen we onder het masker ook het Hyaluron Concentraat op het gezicht en hals aan. Doordat het masker de huid afsluit dringt deze meer in de huid voor meer voeding en dus een gladder resultaat.

 

TIP KUUR: (Anti-veroudering, Hyperpigmentatie)
Eventueel tweemaal keer per week drie weken lang.

In Express Treatment:
Stoom aan, Reiniging, Scrub Booster, Acid Peel, Organic lotion, Hyaluron Concentraat, Dag/Nachtverzorging of dun laagje Intense Facial Oil.
Bij de eerste en laatste behandeling kunt u dan eventueel met Intense mask doen !

 

 

 

 

 

© 2016 - 2021 PUURRDealerportal.eu | sitemap | rss