U kunt bij ons terecht voor div. Workshops en trainingen.

Workshops zijn er voor alle professionals. Trainingen in de PUURR Rituelen alleen voor degene die met PUURR (gaan) werken! 

Heeft u interesse maar nog geen inlogcode voor deze site vraag deze dan aan via mail

Er is bij PUURR geen verplichte afname, u kunt PUURR producten bestellen en erop uw eigen manier mee werken, maar wilt u volgens het PUURR Rituelen gaan werken dan is er wel een verplichte volgorde van de basis trainingen:

Stap1: PUURR Product kennis en infodag bij ons in de trainingsstudio te Nieuwerkerk a/d IJssel.
(Gratis deelname zonder verplichtingen) 

Stap2: U besteld minimaal het PUURR Salon Basic starterspakket. (Pakket 1 (A,B of C)
Deze is incl. PUURR ZeN Massage Training. U komt op training (verplicht) en ontvangt de trainingsfilm.

Stap3: U besteld het Skin Improvement pakket. (Pakket 2) Deze is incl. PUURR behandelingsmethode training (niet verplicht) en ontvangt de trainingsfilm.

Na deze 3 stappen bent u PUURR Salon. En kunt u bepaalde producten/tools als PUURR Salon inkopen! En andere trainingen volgen. De workshops zijn ook voordeliger voor PUURR Salons!

U kunt dus ook ev. de andere trainingen van de diverse rituelen gaan doen. Sommige hebben een verplichte training bij ons in de trainingsstudio. Maar er zijn ook rituelen die u aan de hand van de trainingsfilm kunt gaan doen.

U besteld het pakket van de desbetreffende training. En ontvangt daarbij altijd de trainingsfilm. Pakketten zijn dus incl. training!

Werkt u al met PUURR en wilt u later aan de trainingen deelnemen dan dient u ook eerst het PUURR Salon Basic pakket te bestellen. Dit pakket bevat voornamelijk kleine verkoop verpakkingen, zodat er klein gestart kan worden. Mocht u dus dubbele producten hebben dan kunt u deze ook verkopen! 


Is het meer dan 1 jaar geleden dat u producten besteld heeft. Of bent u niet meer in het bezit van de basis productenlijn. 
Dan dient u voordat u weer deel kan nemen aan trainingen, 
minimaal het PUURR Salon Basic pakket opnieuw te bestellen. En het desbetreffende pakket
van de training. Dit om zo exclusiviteit voor PUURR Salons te garanderen!

Trainingsdagen : (voorlopige data’s, wijzingen voorbehouden) Is een training vol dan komt er een datum van training bij, als het mogelijk is in dezelfde maand. Rood = Training volgeboekt. Per training dienen er zich minimaal 4 personen te hebben aangemeld anders kan de training geannulleert worden en wordt deze verschoven naar volgende data!

Bij annulering binnen 2 weken voor aanvang training,
wordt 50% Trainingskosten in rekening gebracht! á € 37,50 ex.
Bij annulering binnen 1 week voor training wordt er 100% berekend € 75,00 ex.
Als er maar 1 persoon overblijft gaat de training niet door. Of moet worden omgezet naar een privetraining! (extra kosten bij training van € 75,00 ex.)

Trainingsdata's vindt u bij de desbetrefende training.

Het inkopen en werken met PUURR is alleen voor gediplomeerde schoonheidsspecialiste van een gedegen opleiding. Onze praktijktrainingen zijn er voor de ervaren schoonheidsspecialistes. 

© 2016 - 2023 PUURRDealerportal.eu | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel