PUURR Detox Ritueel

De behandeling waar het niet alleen om de reiniging van de buitenkant gaat maar ook om de binnenkant!

We beginnen deze behandeling met een geur reis de klant kiest één van de drie *aromamixen die we tijdens de behandeling gaan gebruiken. Onbewust kiest u wat u nodig heeft; *Relax, Vitalize of Balance. Deze geur komt terug in het stoomapparaat en in de massageolie die we gebruiken. Vervolgens gaat de klant op de buik liggen en voeren we een rugscrubmassage uit met de Rhassoul Treatment, daarna dekken we de rugpakking af met thermische folie en draait de klant zich om om de gekozen gezichtsbehandeling uit te voeren. De rugpakking werkt dus gedurende de gezichtsbehandeling in!

Deze bodypakking is op basis van rhassoul klei, kaolin klei en arganolie. Arganolie is bijzonder rijk aan onverzadigde vetzuren krachtige anti-oxidanten. De mix van zuivere rhassoul klei en kaolin klei heeft een sterke zuiverende werking op de huid. Laat de klant gedurende de dag veel water drinken om de afvalstoffen die vrij komen goed te doen  afvoeren. Door toevoeging van een natuurlijk scrubelement ontstaat een uniek product om de huid te scrubben, te voeden en te zuiveren.

Tijdens de inwerktijd van het gezichtsmasker scrubben we de handen met de Rhassoul Treatment en laten deze even inwerken.

Aan het eind van de behandeling reinigen we de handen en rug met warme compressen en heeft de klant een heerlijke ontgiftende en verzachtende behandeling gehad.

Nu keuze in de Rhassoul (verkoelend) of Algen (verwarmend) ! 

Een verwarmde algenpakking rijk aan Laminaria en Spirulina algen. 
Algen werken ontgiftigend (bevorderd de afvoer van afvalstoffen) en geven vitamines en mineralen af.
Door de warmte werkt deze zeer ontspannend.

 

© 2016 - 2022 PUURRDealerportal.eu | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel